Klirinimo istorija

04/04/2014 21:49

Klirinimo istorija (CD - audio diskas rusų k.) 

 Pastovūs ieškojimai ir tyrinėjimai, kruopštus persijojimas ir atranka žmonijos išminties kruopelyčių apie žmogaus protą, dvasią ir gyvenimą, gauti atsakymai ir vėl nauji ieškojimai dar neištirtoje teritorijoje, tokia yra šių nuotykių istorija šioje lekcijoje. Jūs susipažinsite su tuo keliu, kuriuo keliavo L.Ronas Habardas, kad įminti labai seną žmonijos paslaptį, koks yra pats žmogus, kad padėti jam išsipainioti ir išsivaduoti iš tų šešėlių, kurie atsiranda kaip žmogaus skausmingos patirties pasekmė. Ir taip, jūs atrasite šioje lekcijoje pasakojimą apie tą pasiektą pergalę, apie tą iki šiol nežinomą šioje visatoje būseną - tai yra Kliro būseną.  

"Mūsų maršrutas buvo nutiestas link naujos platformos sukūrimo, nuo kurios žmogus galėtų stebėti ir, atlikęs savus stebėjimus, sugebėtų savo stebėjimų pagrindu padaryti savas išvadas. Tokią platformą stebėjimams mes pavadinome Kliro būsena" (L. Ronas Habardas).  

 Istorija prasideda tuo, kad Ronas paniro į dvasinio pasaulio gylius, kurioms yra ištikimos Azijos šalių tradicijos. Apart įvairių išminčių, su kuriais jis buvo susitikęs, jis susidraugavo su paskutiniuoju iš didžiųjų magų, kurio ankstenės kartos magai tarnavo mongolų Chano Hubilajaus rūmuose. Ir nors triukai liudyjo apie neįtikėtinus gabumus, tačiau tai buvo žemė, kur išmintis buvo laikoma šventa... ir tokiu laipsniu šventa, kad Rytų išminčiai atsisakydavo panaudoti savo aukštus gebėjimus realių gyvenimo problemų sprendimui. Vėliau, jau grįžęs į JAV, L.Ronas Habardas susidūrė su Vakarų mokslinėmis bendrijomis, kurios visiškai nebuvo panašios į matytas Rytuose, tačiau, nors ir kitokio plano, bet visiškai nesusijusias su praktiniu pasauliu. Čia viešpatavo negyvos gamtos specialistai, kurie koncentravo savo dėmesį į materijos, energijos ir erdvės sąveikas, todėl vietos dvasiai jų lygtyse neatsirado.      

 Supratęs, kad atsakymų neturi nei viena iš šių tarpusavyje nesuderinamų mokyklų, L. Ronas Habardas pradėjo nuo gana pavojingų tuo metu ieškojimų metodų, kurie suteiktų individumui išsilaisvinti nuo barjerų, trukdančių jam tapti laimingu.  Ir įsitikinęs, kad žmogus yra ir dvasinė, ir materiali būtybė, jis padarė didžiausią atradimą, po kurio sekė ir visi kiti. Kada Ronas nuosekliai išdėsto savo tyrimų etapus, tada tampa aišku, kokio grandiozinius maštabus  apima jo pergalė, - pergalė, kuri atnešė didžiulę naudą visai žmonijai. 

  Ir taip, jūs išgirsite pasakojimą apie šią pergalę ir apie šį istorinį pasiekimą, kuris dar nebuvo žinomas šioje visatoje, - tai Kliro būsena.   

-----------------------------------------------

CD kaina - 14,00 €

 

 

 

 
 
 

Klasikinės lekcijos

Nenuilstami žmogaus ieškojimai

21/04/2014 15:19
 Nepaprasta drama, beistęsianti tūkstančius metų, - tai drama ilgų žmogaus ieškojimų, kad atskleiti "kito žmogaus" paslaptis ir tokiu būdu pažinti save, kuri pasireiškė ne tik filosofijose ir religijose, bet netgi karuose. L.Ronas Habardas, aiškindamas šiuos faktus, pasakoja apie trūkstamą...

POSTULATAS, ATKELIAVĘS IŠ AUKSO AMŽIAUS

16/04/2014 23:31
       Šiame kompaktiniame diske jūs galite išgirsti labai naudingą Lietuvos žmonėms pasakojimą apie tai, kaip vienas Atėnų valstybinis veikėjas Periklis įsivaizdavo geresnę žmonijos ateitį, t.y. laisvą nuo tironijos žmonijos ateitį. Ir iš kitos pusės paėmus, tai, kad jūs...