Lotynų Amerikos žvaigždė - Ruddy Rodriguez

29/09/2013 23:26

  Ruddy Rodriguez, o pilnas vardas jos būtų - Ruddy Rosario Rodríguez de Lucía, gimė 1967 m. kovo 20 dieną Anakoje (Anaco), venesualiečio Pedro  Josė Rodriguez ir italės Rita de Lucia šeimoje.  Ruddy Rodriguez turi dar brolį Romaną ir seserį Riną. 

  Pirmieji kino ir teatro aktorės ir modelio sėkmės laipteliai buvo puikūs pasirodymai gražuolių konkursose. Pradžia buvo konkurse Miss Venesuela, o 1985 metais ji jau dalyvauja Miss Pasaulis nuo Venesuelos ir laimi trečią vietą. Po šio laimėjimo gražuolių konkurse Ruddy Rodriguez pradeda savo gana sėkmingą aktorės karjerą telenovelėse ir TV daugiaserijiniuose filmuose: "Enamorada" (Įsimylėjęs) 1986 Venesuela, "Inmensamente tuya" (Per amžius tik tavo) 1986 Venesuela, "La Luna Tambien" (Mėnulis taipogi) 1987 Venesuela, "Niña Bonita (telenovelė)" (Pakankamai graži) 1988 Venesuela, "El Magnate" (Magnatas) 1989–1990 Crucilla, JAV ir dar daugelis kitų vaidmenų. 1987 metais turėjo nedidelį vaidmenį ir James Bond filme "Kibirkštys iš akių". O vėliau gavo vaidmenų ir kituose filmuose: Bésame Mucho" (Būčiuok mane amžinai) 1994, režisierius  Phillip Toledano. Tai buvo bendra Meksikos-Venesuelos ir Kolumbijos gamyba, "Contacto en Caracas" (Kontaktai Karakase) 1988. Prancūzų gamybos filmas su tuopačiu režisieriumi Phillip Toledano, "La Guerra Blanche" (Blanche karas) 1991, bendras Prancūzijos-Ispanijos gamybos filmas ir kt. 

 

            Ruddy Rodriguez veikla fonde "Kelias į laimę"                                          

       Kadangi aktorės brolis Romanas yra aktyvus scientologas, tai jis supažindino ir seserį su L.Rono Habardo knygomis. Aktorė pamatė, kokią didžiulę naudą duoda žmonėms L.Rono Habardo sukurta Scientologijos filosofija, todėl pati įsijungė į aktyvią veiklą fonde "Kelias į laimę". Jos dėka su šia knyga susipažino daugybė žmonių, jų tarpe teatro ir kino aktoriai. Pagal L.Rono Habardo knygą "Kelias į laimę" fondas organizuoja seminarus įvairioms gyventojų grupėms, kompanijoms, valstybinėms įstaigoms, policininkams, karininkams, ir susilaukia daugybės padėkų iš žmonių ir įvairų organizacijų. Ruddy Rodriguez populiarumas dar labiau išaugo ir ji vis dar filmuojasi naujuose filmuose. Sėkminga aktorės karjera tęsiasi daugiau nei 20 metų.
   

Susisiekite su mumis