POSTULATAS, ATKELIAVĘS IŠ AUKSO AMŽIAUS

16/04/2014 23:31

    

 

Šiame kompaktiniame diske jūs galite išgirsti labai naudingą Lietuvos žmonėms pasakojimą apie tai, kaip vienas Atėnų valstybinis veikėjas Periklis įsivaizdavo geresnę žmonijos ateitį, t.y. laisvą nuo tironijos žmonijos ateitį. Ir iš kitos pusės paėmus, tai, kad jūs galite paklausyti šitą lekciją, yra ir L.Rono Habardo indėlis, ir tai jūs galėsite įvertinti patys ir sužinoti, kaip  jam pačiam pasisekė išsaugoti savo atradimus apie žmogaus protą nuo šių dienų tironijos spendžiamų spąstų. Todėl dėka šio autoriaus kiekvienas žmogus šioje planetoje gali pasiekti tokio lygio asmeninę laisvę, kurios  buvo neįmanoma pasiekti ankstesniais laikais. 

 “TIRONIJOS SĖKLOS YRA METAMOS TUO METU, KADA NIEKAS NEPARODO JOKIO BUDRUMO, NES VISKAS APLINKUI ATRODO RAMU , IR NEMATYTI JOKIŲ IŠORINIŲ POŽYMIŲ IR PILVAS IŠ ALKIO DAR NEGURGIA. IR ŠTAI NETIKĖTAI TIRONIJOS TAMPA MATOMOS IR NET LABAI AKIVAIZDŽIAI, KAI TUO METU ŽMONĖMS PO TRUPUTI PRADEDA STIGTI MAISTO, IR JIEMS MOKOMA ŠIEK TIEK MAŽIAU UŽ JŲ DARBĄ, IR TADA ŽMONĖS PRADEDA PASTEBĖTI, KAD ATSIRANDA TIE, KURIE PRADEDA TVIRTINTI, KAD JIE NETURI TEISĖS KALBĖTI, IR NETURI TEISĖS TURĖTI SAVO NUOMONĘ” – L. RONAS HABARDAS 

    Nugalėti tironiją – reiškia iškovoti pergalę tautai, valstybei ir netgi visai žmonijai. Bet, kad gauti užtikrintai tikrą naudą kovojant už savo teises ir laisves, kiekvienas vyras ir kiekviena moteris privalo tapti laisvais dar ir patys, kaip individai.

   Tai jeigu jūs norite sužinoti apie valstybės laisvę, tai lekcijoje jūs išgirsite nuostabią istoriją apie Atėnų valstybinį veikėją Periklį, kuris labai gerai įsivaizdavo žmonijos ateitį, – tai yra ateitį be tironijos. Jis įvedė tokį principą, kuris yra suformuotas ir įdėtas į šiuolaikinės civilizacijos fundamentą:

   KIEKVIENAS PILIETIS TURI TEISĘ Į SAVO ASMENINĘ NUOMONĘ, TEISĘ BŪTI IŠGIRSTAM, TEISĘ ŽINOTI IR DALYVAUTI VALDYME.     

 

  Kadangi atsiranda vis naujos tironijos, kurios siekia paminti aukščiau minėtas žmogaus teises,  tai lekcijoje jūs galite išgirsti tą ŽINIĄ, kuri yra skirta ne tik mūsų laikmečiui, bet ir visiems laikams.    

 Tokiu būdu, jūs galite sužinoti, kaip žmonija gali pagaliau gauti tas privilegijas, pasinaudodami šiuo nuostabiu palikimu, kurio dėka laisvės troškimas pasireiškia jau daugiau nei 2000 metų.