Draugystė, peraugusi į meilę

15/09/2013 19:31

 Kadangi mūsų šalyje dabartiniu metu dominuoja gana didelis neigiamos informacijos perteklius, tai mes nuterėme jums pateikti paketą geresnių ir malonesnių naujienų, kurios tikrai turi daug didesnę vertę, nei ta neigiama informacija, kuri pateikiama dar su visokiais perdėtais priedais, kurie ne tik nuliūdina žmones, bet netgi sukuria kažkokio chaoso būseną Lietuvoje, iš kurios atrodo nėra jokios išeities. Bet tai yra netiesa, nes su bet kokia būsena galima kažką padaryti. Belieka jums patiems tai išbandyti ir jūs pamatysite, kiek daug pas jus yra tų rezervų ir tos dar neužgesusios ugnelės, kurios dėka, jūs galite sukurti daug geresnį ir malonesnį gyvenimą ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Šiame skyrelyje mes jus supažindinsime su įvairiais žmonėmis, kurie savo aktyvia veikla ir sužybėjusiu talentu palieka kitų žmonių atmintyje savo gyvenimo pėdsakus. Tokie žmonės kuria laimę ne tik sau, bet ir savo aplinkoje. Žmonės juos vadina žvaigždėmis. Tad pažiūrėkime, kaip pakyla tos žvaigždės, ir pabandykime suprasti, kokia yra tos žvaigždės savybė, kuri atnešė tam žmogui sėkmę ir laimę. 

                     

                                Gaby Espino ir Jencarlos Canela 

  Gaby Espino šiandien viena iš populiariausių Venesuelos aktorių. Tačiau kelias į šias populiarumo aukštumas nebuvo toks lengvas. Gaby penkių vaikų šeimoje (2 broliai ir 2 seserys) buvo vyriausia. Kadangi nuo pat vaikystės mėgo gyvūnus, tai buvo nutarusi, kad pasirinks veterinoriaus specialybę. Bet, kai reikėjo pradėti studijas medicinoje, tai pasirinko odontologiją. Tačiau vėliau medicininio išsilavinimo nutarė nebesiekti, kadangi suprato, kad tai ne jos tikrasis pašaukimas. Pradėjusi studijuoti reklamos subtilybes, ji dar nemanė apie darbą televizijoje. Tačiau likimas lėmė, kad jai vis dažniau ir dažniau tekdavo dirbti filmavimo aikštelėse, kas jai ir atnešė gana didelę sėkmę.   

   Kai aktorei sukako 17 metų, ji tapo populiaria vaikų laidos "Nubeluz" vedėja. Ji taip pat retkarčiai dirbdavo modeliu ir filmavosi reklamoje. Ją galima buvo pamatyti tokių gana žinomų pasaulyje reklamuojamų prekių, kaip "Pepsi" ir "Nestle" reklamose. Netrukus ji tapo Lotynų Amerikos kosmetikos firmos "Panten" veidu. Ši darbo patirtis jai vėliau pasitarnavo aktorės karjeros ir vaidmenų kūrybos laikotarpiu. 

 Būdama 19 metų, Gaby Espino jau pradeda filmuotis serialuose, skirtuose jaunimui, kurie Venesueloje laikomi labai populiariais, todėl po serialo "Jaunystės metai" ją pradėjo atpažinti gatvėse. Netrukus jos populiarumas dar išaugo, kai ji suvaidino pagrindinį vaidmenį telenovelėje "Mylinti širdis". Šis vaidmuo jai atnešė pripažinimą visoje Lotynų Amerikoje ir netgi JAV. Už šį vaidmenį 2000 metais ji buvo apdovanota premija Palma de Oro kaip "Geriausia aktorė". Nors Gaby Espino sulaukė gerų pasiūlymų dirbti Meksikoje ir Peru, tačiau, vis gi, liko dirbti tėvynėje. Ir ji neapsiriko, nes 2001 metais už puikią vaidybą seriale "Mėnulio pilnaties meilužiai" ji buvo apdovanota Gran Aguila premija, kaip "Geriausia jaunoji aktorė". Ir tais pačiais 2001 metais ji gauna dar vieną apdovanojimą, Cacique de Oro premiją, už vaidmenį telenovelėje "Moterų karas", kaip "Geriausia aktorė". 

 Toliau 2004 metais ji filmuojasi telenovelėje "Mėnesienos vardu" kartu su Kristianu Majeriu. Ne visada buvo tik rožėmis klotas kelias, nes filmuojantis Meksikoje 2006 metais seriale "Žiaurus pasaulis", kur ji vaidino pagrindinį vaidmenį, įvyko konfliktas su jos kolega Edita Gonsales, kuri, kaip yra manoma, labai stipriai pavydėjo Gaby talentui, ir tai pradėjo žlugdyti aktorės darbą. Ji jau buvo pasiruošusi nutraukti darbą seriale, tačiau gerbėjų palaikymas ir netgi maldavimai suteikė aktorei jėgų tolesnei kūrybai.

 2007 metų birželio 14 d. Gaby Espino ištekėjo už Venesuelos aktoriaus  Cristobal Lander ir po metų, liepos mėnesį, jiems gimė dukra, kuriai jie davė vardą Oriana Lander.  Dar gerai neatstačiusi jėgas po gimdymo jai pasiūlomas darbas Telemundo kompanijoje, kur ji vaidina novelėje "El rostro de Analia" ("Analijos veidas").  2009 metais Gaby tampa projekto "Mas Sabe el Diablo" (pažodžiui "Velnias žino daugiau") žvaigžde. Žurnalistai tuo metu paskleidė gandus, kad tarp daininko ir aktoriaus Jencarlos Canela užsimežgė romanas. Aktorius kartu su Gaby paneigė šiuos gandus ir jie pareiškė, kad jie buvo tik draugai. Ir nors Jencarlos Canela ir Cristobal Lander 2010 m. lapkričio mėnesį susitaikė, tačiau 2011 metų kovo mėnesį šeimos santuoka nutrūko ir jie išsiskyrė.  2011 metų rugsėjo mėnesį kalbėdami viešai per socialinį tinklą Twitter, jie patvirtino, kad turi artimus santykius, ir kad laukia savo pirmo vaiko. 2012 metų vasario 12 dieną jiems gimė sūnus  Nickolas Canela Espino, kurio krikštatėviais tapo  Cristina Saralegui ir Pitbull. Taip draugystė, užsimezgusi filmavimo aikštelėje, peraugo į didelę ir karštą meilę.

          

 

Susisiekite su mumis